Intervju 3 och 4 klara

Efter fyra intervjuer känner vi nu att vi har rutin, Joel och jag! Jag ser med spänning fram emot resultatet efter redigeringen och allt. Bjuder på lite smakprov från inspelningarna...


Härnäst ska jag granska allt material och fortsätta bygga webbsidan. Det är mycket manusskrivande och jakt på olika samarbetsföretag vad gäller ljudsättning och dylikt. Utöver det så håller jag i föredrag om projektet till diverse grupper, allt för att sprida webbsidan vidare!

Tips till er och tips till mig?

Snart ska jag få mer information om en spännande utbildning som Örebro Folkhögskola har tillsammans med AF. Läs mer om den här http://www.orebro.fhsk.se/viewNavMenu.do?menuID=77. Vet ni om det finns andra liknande utbildningar, hör gärna av er till mig och tipsa mig om dessa!

Sen har jag också fått tips om en Mentorbank som UH har, kolla in här http://www.uh.se/php/omhorselskador/mentorbanken.php

I övrigt har jag varit till Södertälje och träffat flera föräldrar i DHB som var på en helg med temat "Livet efter studenten". Där fick jag äran att presentera detta projekt under en halvtimme och det kändes enormt viktigt!

Jag ska också försöka få kontakt med en person i HSO här i Örebro för att höra hur de jobbar med arbetsmarknadsfrågorna.

Nästa vecka åker vi ännu en gång iväg med vår packning, den här gången till Stockholm, för att göra två nya reportage! Jag ska se till att sminkväskan och allt material är klart nu.

Vi är igång med intervjuerna!

Två intervjuer är avklarade och jag känner mig redan varm i kläderna. Göteborg och Tibro bjöd på regn och rusk utomhus, och glädje och värme inomhus. Många bra och kloka tips och råd har vi fångat på bild från de personer vi intervjuat. Stort tack ska ni ha!

Här kommer en bild från vårt mobila "heta stolen" montage! Är du sugen på att bli grillad där? Vi tar med oss montaget dit där du är, så hör av dig!



Om ett par veckor är det dags för intervju nummer tre och fyra. Innan dess ska jag hålla i två föredrag och försöka få fason på strukturen kring det inspelade materialet inför redigeringen. Åtta timmars inspelning ska bli max 30 minuter färdigredigerat material - puh!

RSS 2.0